Www-sivut yrityksille ja tapahtumille

Alk. 1500€
Kuka tekisi sisällöt ja tekniikan, vieläpä suht omatoimisesti? Asiakkaamme ovat arvostaneet itsenäistä tapaamme työskennellä, kun olemme rakentaneet heille verkkosivuja.

Palvelua erityisesti tien päälle

Verkon mobiilikäyttäjien osuus on kasvanut nopeasti. Erityisesti sosiaalisen median kanavia seurataan puhelimilla ja tableteilla. Kansa surffaa matkoilla, ruokapöydässä, kokouksissa, milloin missäkin. Surffaajien elämää helpottaakin, kun verkkopalvelua päivitettäessä on vamistettu, että sivut toimivat moitteetta ja näyttävät hyviltä kaikissa päätelaitteissa.

Pyydä mallisuoritus päivityksestä

Sivujen selkeyden lisäksi asiakkaat arvostavat tietoa, joka on ajan tasalla. Helppokäyttöisen tekniikan avulla kaikki osaavat päivittää verkkosivuja ilman ulkopuolisen apua. Kun tiedot on helppo lisätä itse, ne eivät pääse vanhenemaan.  

Kun harkitset uuden nettisivun rakentamista, kannattaa kumppanikandidaatilta pyytää mallisuoritusta omien silmiesi alla, kuinka tietojen päivitys onnistuu. Näin voit arvioida itse, koetko tarjotun tekniikan helppona. 

Muista valokuvat!

Mikä asia juolahtaa usein viimeisenä mieleen mutta on kuitenkin tärkeimpiä juttuja, kun rakennamme nettisivuja?  

Kyllä: valokuvat! 

Muistathan nostaa nettisivujen kuvituksen pöydälle jo heti alkumetreillä. Vaikka teksti olisikin täyttä asiaa, ilman toimivaa kuvitusta tekstiltäkin putoaa pohja helposti pois.    

Kun harkitset nettisivujen uusimista, olet tervetullut kysymään vinkkejä ja ehdotuksia heikki.hamunen@simana.fi / 0400 350900.