Ulkoilureitistöjen suunnittelu, huolto & viestintä

Alk. 500€
Tehtävänä reitistöhankkeen koordinointi, rahoituksen ja hallinnoinnin ideointi, reittien huolto, markkinointi tai ympäristö- ja turvallisuus? Simana on maastokelpoinen kumppanisi Itä-Suomen reiteille.

Toimisto- ja maasto-osaaminen samassa paketissa

Pohjois-Karjalan ulkoilureittiasioissa Simana Oy on käytettävissä asiantuntijana, projektipäällikkönä, turvallisuussuunnitelman tekijänä, maastosuunnittelijana tai reittien huoltotöiden tekijänä. 

Millä lihaksilla muka? 

Reittien ja luontoliikunnan käytännön osaaminen

Yrittäjä Heikki Hamunen on ollut aktiivinen Pohjois-Karjalan melonta-, patikointi- ja pyöräreittien käyttäjä harrastustensa ja työtehtäviensä kautta (mm. kansainvälisten ryhmien oppaana maakunnan ulkoilureiteillä vuodesta 1996). 

Toimivat verkostot maakunnassa ja maailmalla

Työn ja harrastusten kautta syntynyt laaja paikallinen, valtakunnallinen ja kansainvälinenkin verkosto nopeuttaa löytämään ratkaisuja ja ideoita, esimerkiksi Keski-Euroopan suunnalta.  

Dokumentointi ja projektinhallinta ovat perustaitoja

Maastokelpoisuus ei ole kaikki kaikessa. Ajatukset on saatava myös dokumentoitua, jotta niistä on asiakkaalle iloa. Toimistotyö ja selkeät kirjaukset ovat toinen vahvuutemme.   

---

Kun haet reitistöasioiden kehittämiseen tai huoltotöihin apua Pohjois-Karjalassa, olet tervetullut kysymään vinkkejä heikki.hamunen@simana.fi, 0400 350900.   

Asiakkaitamme

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
LuontoKolin Kasvusysäys -hanke (PIKES Oy)
Herajärven Kierroksen laajennus -hanke
Kontiolahden kunta
Calazo (Pohjois-Karjalan karttatarkastukset)