Suomen vahvin Mika "El Toro" Törrö: Mediatyö urheilijan eduksi

Kuva tulossa
Sormisarvet ovat Mika "El Toro" Törrön tunnus. Kuva: Studio Korento.
Asiakas
Suomen vahvin mies 2018-2020 Mika "El Toro" Törrö
Projektista
Kolminkertaisen Suomen vahvimman miehen tarina on hätkähdyttävä. Olemme vieneet tätä tarinaa maailmalle mediatyön kautta: ohjaamalla, sparraamalla ja tuottamalla sisältöjä. .
Asiakkaan nettisivut

Elämänkoulun priimus näkyy kauas

Suomen vahvin mies, kontiolahtelainen Mika "El Toro" Törrö on erityisen näkyvä persoona paitsi 205-senttisen vartensa myös poikkeuksellisen tarinansa kautta. Koulukotien ja linnareissujen jälkeen mies on näyttänyt maailmalle, että mikä tahansa on mahdollista. 

Tausta

Mika aloitti kilpailu-uransa voimamieskisoissa vuonna 2017 myöhäisellä iällä, liki 40-vuotiaana. Poikkeuksellisen lahjakkuuden myötä hän kuitenkin raivasi tiensä Suomen vahvimmaksi mieheksi jo keväällä 2018. Simanan ja Mikan tiet kohtasivat, kun Mika haki kumppaneita rakentamaan urheilijan uraa tukevaa henkilöbrändiä.  

Työt ja tulokset 

Mediatyötä aloittaessamme sovimme syksyllä 2018 tavoitteista ja raameista, mihin keskitymme ja mitä teemme. Työringissä olivat mukana Studio Korento, Mainostoimisto Antibox, SkyTeamCopter sekä verkkosivutoimittaja atFlow.       

Vuodesta 2019 lähtien Mika on näkynyt ja kuulunut suomalaisissa medioissa. Mika on ollut mukana Radio Rockin ja Ylen vieraana radio-ohjelmissa. Hänestä on tehty laajoja henkilöjuttuja Helsingin Sanomien, Aamulehden, Ilta-Sanomien ja Karjalaisen kaltaisissa sanomalehdissä. Mika on ollut myös pidetty esiintyjä mainoskuvauksissa ja tv-ohjelmissa, esimerkkinä esiintymiset Kontio ja Parmas -elokuvassa, the other danish guyn alusvaatemainoksessa sekä useissa radio-ohjelmissa.  


Olemme ideoineet ja arvioineet, mitä mediamyllerryksessä kannattaa tehdä ja mitä ei. Simanan mediatiedottaminen ja sparraaminen ovat olleet erittäin iso asia, kun olemme hakeneet uraani tukevaa näkyvyyttä ja kumppaneita. Vahva kiitos!
Mika Törrö
Suomen vahvin mies 2018-2020

Lisää kuvia