ProMaisema: Kokonaiskumppani pk-yrityksen markkinointiin

Kuva tulossa
Älä pilaa pitkoksia nauloilla - käytä puutappeja, neuvoo Mika Issakainen. Kuva: Studio Korento
Asiakas
ProMaisema
Projektista
Nettisivut, some-sparrausta, videot, esitteet, mediatyö - kaikki samassa paketissa. ProMaiseman kanssa Simana on suunnitellut, sparrannut ja toteuttanut viestintää yhden luukun periaatteella.
Asiakkaan nettisivut

ProMaiseman pitkospuut ja perinneaita kuuluvat maailmalle

Piha- ja ympäristörakentamisen erikoisosaaja ProMaisema näkyy markkinoilla kokoaan enemmän. Retkeilyreittien, perinnemaisemien ja luonnonsuojelualueiden kunnostus- ja huoltotehtäviin keskittyvä kahden miehen yritys on kiinnostanut yleisöä ja tiedotusvälineitä ympäri maan. Avain menestykeen on yrittäjien oma aktiivisuus.     

ProMaiseman juuret yltävät vuoteen 1997. Silloin asiakkaiden palvelu aloitettiin kaatamalla pihapuita ja hakkaamalla metsää talotonteilta. Yrityksen nimi ja palvelut ovat muuttuneet vuosien varrella. Nyt 2020-luvun alussa ProMaiseman työpanos suuntautuu erityisesti retkeilyreittien, perinnemaisemien ja luonnonsuojelualueiden kunnostus- ja huoltotehtäviin ympäri Itä-Suomea.

Mietitään ensin 

ProMaisema on näkynyt ja kuulunut laajasti ympäri maata niin radiossa, televisiossa kuin lehtien palstoilla. Taustalla on yrittäjien tietoisuus siitä, kuinka viestinnässäkin on jaksettava olla aktiivinen. Myönteinen näkyvyys ruokkii yrityksen menestystä.

Tieto ProMaiseman palveluista on medianäkyvyyden avulla levinnyt suurelle yleisölle, mutta julkisuuden pinnan alla yritys on markkinoinut palvelujaan myös täsmäiskuina halutuille ja rajatuille kohderyhmille. Tästä esimerkkinä niinkin perinteinen keino kuin esitejakelu postilaatikoihin potentiaalisille asiakkaille palveluja kaipaavilla omakotialueilla.    

"Eipä meidän kannata tuuleen huudella. Mietitään ensin, millaisia asiakkaita tarvitsemme ja ketä pystymme parhaiten palvelemaan. Sitten tuumataan keinot, miten tehokkaimmin saamme äänemme kuuluviin", kuvaa käytäntöä Mika Issakainen, toinen ProMaiseman yrittäjistä.    


Onhan tämä ollut helppoa. Soitellaan Heikin kanssa usein työmaalle ajellessa ja sparrataan puolin ja toisin. Myönteinen näkyvyytemme maailmalla on kyllä ylittänyt ennakkokuvitelmamme moninkertaisesti.
Mika Issakainen
Yrittäjä