Palvelut matkailun kehitystyöhön

Alk. 500 €
Kehittämisyhtiöt, kunnat, matkailuyhdistykset ja hankkeet luovat puitteita alueen matkailulle. Simana on apuna, kun tarvitset tekijää selvityksiin, suunnitelmiin tai ulkoisiin arviointeihin.

Tekijä ja selvittäjä matkailuun 

Matkailun kehittämishankkeet ovat tärkeimpiä Simana Oy:n asiakkaita, ja matkailu on yksi Simana Oy:n tukijaloista.

Toimiala erityisesti Pohjois-Karjalassa tuli tutuksi, kun Simanan yrittäjä Heikki Hamunen aloitti vuonna 2005 perustetun Kolin matkailuyhdistyksen ensimmäisenä työntekijänä ja toiminnanjohtajana. Ensimmäisten kuuden vuoden aikana yhdistys kasvoi yli 70 jäsenen verkostoksi viiden kunnan alueella.

Kehittämishankkeet ovat usein erinomaisia näköalapaikkoja, joiden kautta uusi tieto ja osaaminen välittyvät. Vuodesta 2006 lähtien Heikki Hamunen on osallistunut noin 30 eri hankkeeseen suunnittelijana, toteuttajana sekä ohjausryhmien jäsenenä tai puheenjohtajana/varapuheenjohtajana. Mainio esimerkki tällaisesta innostavasta hankkeesta on Euroopan Metsäinstituutin ja Luonnonvarakeskuksen "KIBIO – Kiina-yhteistyöhön perustuvan metsäbiotalouden kehittäminen Pohjois-Karjalassa"  -hanke. 

- - -

Kun haet ulkopuolista asiantuntijaa matkailualan selvityksiin, palautekyselyihin ja kehittämistyöhön, voit tutustua tarkemmin Simana Oy:n ja Heikki Hamusen taustoihin. Kiinnostuksen viritessä ota yhteyttä 0400 350900 / heikki.hamunen@simana.fi 

Asiakkaitamme

Ilomantsin kunta
Lieksan Kehitys Oy Lieke (Kolin Matkailu Oy)
Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES
Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETI
Saimaan Maaseutuhelmet (ProAgria Etelä-Savo)