Opastukset metsään ja matkailuun

Alk. 450€
Simanalla on takanaan yli sata opastusta pk-seudulla, Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Löydät meiltä oppaan esimerkiksi biotalouteen ja Pohjois-Karjalaan tutustuville mediaryhmille.

Enemmän irti biotaloudesta, metsästä ja Itä-Suomesta

Simana Oy on opastanut kotimaisia ja kansainvälisiä työ- ja vapaa-ajan matkailijoita, jotka hakevat oppia ja elämyksiä metsistä, biotaloudesta ja Itä-Suomesta. 

Simanan yrittäjä Heikki Hamusen kattavimmat opastukset ovat kestäneet useita päiviä, pisin yli viikon, ja suuntautuneet usein Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon kansallispuistoihin sekä Ruunaan retkeilyalueelle. 

Media ja metsä yhdistyvät  

Työuransa aikana Hamunen on osallistunut noin sadan suomalaisen tai kansainvälisen mediaryhmän työmatkoihin joko suunnittelijana, oppaana tai tietyn yksittäisen teeman esittelijänä. Kuvauskohteita ja sisältöjä on suunniteltu mm. neljän eurooppalaisen maan yleisradioyhtiöiden tv-ryhmien kanssa. 

--- 

Kun haet Pohjois-Karjalan parhaita paikkoja sekä metsä- ja luontokohteita ja metsäbiotaloutta tuntevaa paikallisopasta, olet tervetullut kysymään lisää: heikki.hamunen@simana.fi / 0400-350900.     

Asiakkaitamme

Visit Karelia / Karelia Expert Matkailupalvelu
Päättäjien Metsäakatemia / Suomen Metsäyhdistys
Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
Yleisradio
Behringer Touristik GmbH & Co. KG
Tervon maa- ja kotitalousnaiset